Pasztet Zapiekany

Pasztet Zapiekany

Pasztet Zapiekany w foremce, wytwarzany wg rodzinnych receptur w sposób tradycyjny od 7 pokoleń.

Więcej

Salceson Wiejski Czarny

Salceson Wiejski Czarny

Salceson Wiejski Czarny przygotowywany jest z ugotowanych ozorków i serc wieprzowych ręcznie krojonych w kostkę oraz z chudego boczku ze skórą. Wytwarza się go z dodatkiem krwi wieprzowej.

Więcej

Salceson Wiejski Biały

Salceson Wiejski Biały

Salceson Wiejski Biały bez dodatku krwi.

Więcej

Leberka Wielkopolska

Leberka Wielkopolska

Leberka Wielkopolska jest to tradycyjna wieprzowa wątrobianka, ręcznie przez nas wyrabiana, o wyższej zawartości mięsa niż wątroby i tłuszczu.

Więcej

Pasztet Wiejski

Pasztet Wiejski

Pasztet Wiejski przygotowywany według rodzinnego przepisu, jego niepowtarzalny smak zapewnia starannie dobrany bukiet naturalnych przypraw.

Więcej

Kaszanka Gryczana (Krupniok)

Kaszanka Gryczana (Krupniok)

Kaszanka Gryczana wyrabiana z kaszy gryczanej palonej.

Więcej

Kaszanka Rychtalska

Kaszanka rychtalska jest produktem tradycyjnych regionu województwa Wielkopolskiego.

Więcej

Kaszanka Jęczmienna

Kaszanka Jęczmienna

Kaszanka jęczmienna z dodatkiem cebuli i przypraw.

Więcej